Ons aanbod 

 

Hatha yoga 

Ik geef Hatha yoga vanuit de filosofie van Saswitha.

Dit is een vorm van hatha yoga die uitgaat van de eenheid van lichaam en bewustzijn waarbij de adem de verbinding vormt.

Kenmerkend voor deze lesstijl is de manier waarop je de adem gebruikt als middel om in jezelf die verbinding te ervaren. Is je adem rustig, zijn ook je gedachten rustig. Zijn je gedachten rustig, wordt ook je adem rustig en beheerst.

Je lichaam en je adem leren beheersen, dat zijn de belangrijkste pijlers van mijn yogalessen...

 

Individuele Yoga

Sommigen vinden het prettig om privéles te krijgen, omdat een vast tijdstip per week misschien moeilijk in te plannen is omwille van werk- of thuissituatie. 

 

 

 

Bedrijfsyoga

Fysiek en mentaal gezonde werknemers zijn de basis voor een gezond bedrijf. Toch is ontspanning vaak ver te zoeken. Bedrijfsyoga houdt uw werknemers gemotiveerd, de bedrijfsprestaties verbeteren doordat yoga het denken verfrist en de creativiteit stimuleert.

 

Ayurvedische Massage

Massage hoort volgens de Ayurveda tot de preventieve geneeskunde.  Een ayurvedische massage onderscheidt zich van andere massages door het gebruik van warme etherische oliën. Niet alleen spieren worden gemasseerd, ook gewrichten, pezen en drukpunten. 
 

Yoga voor zwangeren

Proficiat, je bent zwanger!

Een zwangerschap is een van de meest intense en mooiste periodes uit je bestaan.  Je baby’tje voelen groeien in je buik is een bijzondere en unieke ervaring.

Negen maanden heb je de tijd om je voor te bereiden op het moederschap, want er wordt niet alleen een kindje geboren, maar ook een mama.

Zwangerschapsyoga is bedoeld voor jou en je kindje. Het beleven en doorlopen van je zwangerschap is dan niet enkel een lichamelijk proces, maar biedt zo ook ruimte om naar binnen te keren. Je maakt op een natuurlijke manier contact met je innerlijke wijsheid, je intuïtie, gevoelens van overgave en vertrouwen. Je leert voelen wat jij en je kindje nodig hebben...

 

Postnatale yoga

Proficiat, je hebt intussen je kindje gekregen! De eerste weken na de bevalling raad ik je aan om je lichaam rustig te laten wennen aan het nieuwe ritme en aan het nieuwe leven in huis. 

Kleuter-ouderyoga

Samen heerlijk dicht bij elkaar, echt quality-time.  Elke les gaan we op avontuur in het kabouterbos, bij de elfen, op drakenjacht, bij de beren, ...

Voor (groot)ouders samen met hun 2.5-5-jarige kapoenen.

Informeer naar tijdstip en locaties, of boek een kleuter-ouderworkshop op je eigen gekozen locatie.